Karriär inom CTC

Väx med oss

Vi är övertygade om att en renare och grönare värld är möjlig genom innovation och engagemang. Vi letar ständigt efter passionerade
och drivna talanger som vill vara en del av vår tillväxtresa. På CTC kombinerar vi banbrytande teknologi med kreativitet och samarbete för att forma morgondagens energilösningar. Vi tror på att ge våra medarbetare frihet, utvecklingsmöjligheter och en inkluderande arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas tillsammans med oss.

Är du redo att förse världen med hållbara energilösningar och göra verklig skillnad? Utforska våra lediga tjänster och hitta din plats i vårt team.

Välkommen in i värmen!

Poster

Lediga jobb

Här hittar du alla tillgängliga jobb på CTC Värmepumpar.

CTC i siffror

Antal anställda

0st

Andel kvinnor

0%

Värme

På CTC omfamnar vi värmen i våra relationer, oavsett om det gäller kunder, partners eller vår egen personal. Vi tror på att skapa en atmosfär av ömsesidig respekt, förståelse och stöd, där varje individ känner sig sedd, hörd och värderad.

Hållbarhet

För oss på CTC innebär hållbarhet att vi tar ett långsiktigt ansvar för vår planet och samhälle. Vi strävar efter att utveckla och erbjuda hållbara lösningar som minskar vår miljöpåverkan och främjar ekonomisk och social utveckling för framtida generationer.

Utveckling

Vi tror på ständig tillväxt och förbättring, både för våra medarbetare och för vår verksamhet som helhet. På CTC är vi dedikerade till att stödja individuell utveckling och att främja en kultur av lärande, där vi strävar efter att kontinuerligt utmana oss själva för att nå nya höjder och mål.

Om CTC värmepumpar

Med 100 års erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter i Småland. Vi erbjuder ett brett produktsortiment, såsom bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, inomhusmoduler, ackumulatortankar m.m.

Rötterna går tillbaka till 1923 då vi började värma svenska hem. Våra gröna pannor har gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. Vi var först med värmepannor med inbyggd varmvattenberedning och vi var först med att lansera värmepumpar för luft/vatten. Det är därför ingen överdrift att säga att vi utvecklat branschen.

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. Vi finns i Småland och ingår tillsammans med Bentone och Turboflame i CTC AB som har försäljning över hela världen.

CTC står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

Om CTC värmepumpar

Möt vårt team

Vanliga frågor