EnergyFlex ger dig full valfrihet i framtiden

Koppla till och komplettera ditt värmesystem med i stort sett allt som finns i värmeväg

EnergyFlex är en unik lösning och standard på alla våra värmepumpar och inomhusmoduler. EnergyFlex gör att du alltid har friheten att enkelt koppla på andra värmekällor, pool och tankar på ett kostnadseffektivt sätt i ett och samma system. Grunden i ett miljövänligt, ekonomiskt och flexibelt värmesystem består av en CTC värmepump. Kopplar du sedan till någon av våra intelligenta allt-i-ett-tankar är du förberedd för allt – oavsett om vi pratar luft/vatten-, berg- eller sjö- och jordvärmepumpar. På CTC har vi alltid hyllat principen av flexibla system. Det är därför du alltid får EnergyFlex på köpet när du investerar i en värmepump från oss. Grunden i miljövänliga EnergyFlex är värmepumpen.

Starta nu – komplettera senare

Starta med en värmepump. Sedan kan du enkelt koppla till och komplettera ditt värmesystem med i stort sett allt som finns i värmeväg: solvärme, extra tankar, kamin, ved-, el- och pelletspannor.

Frihet som inte kostar extra

Det bästa av allt är att den här flexibiliteten inte kostar något extra. Den följer med som standard för alla våra värmepumpar. Utan krångel och besvärliga systemlösningar. Istället är det bara att koppla på, styra och börja njuta. Och spara pengar. Den gemensamma nämnaren är vattenburna värmesystem, radiatorsystem eller golvvärme.

Ja, jag vill gärna veta mer om EnergyFlex

Boka ett hembesök – Första steget till en bättre värmeekonomi.

Vad kul att du valt att ta första steget mot en bättre värmeekonomi. När du väljer en värmepump från CTC väljer du även en proffsig installation och många bekymmersfri år framöver. Det betyder att du kan ägna din tid åt saker du hellre gör – du får frihet att välja själv!

Fyll i din information för att boka ett kostnadsfritt hembesök.