Svensk kvalitet sedan 1923.

Om oss

Med 100 års erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter i Småland. Vi erbjuder ett brett produktsortiment, såsom bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, inomhusmoduler, ackumulatortankar m.m.

Rötterna går tillbaka till 1923 då vi började värma svenska hem. Våra gröna pannor har gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. Vi var först med värmepannor med inbyggd varmvattenberedning och vi var först med att lansera värmepumpar för luft/vatten. Det är därför ingen överdrift att säga att vi utvecklat branschen.

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. Vi finns i Småland och ingår tillsammans med Bentone och Turboflame i CTC AB som har försäljning över hela världen.

CTC står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

Poster

Medlem i Svenska kyl & värmepumpföreningen

Till din hjälp – erfarna installatörer och återförsäljare över hela landet som tar ett helhetsansvar.

Miljö och hållbarhet

Miljö/hållbarhet ISO-14001

Våra hållbara produkt- och systemlösningar syftar till att kontinuerligt förbättra miljön och minska miljöpåverkan. Därför är det också naturligt för oss att alltid beakta miljöaspekter i allt vi företar oss genom att:

  • kontinuerligt hålla oss uppdaterade gällande miljölagar och med bred marginal uppfylla dessa.
  • utveckla, tillverka och marknadsföra produkter som är säkra, energieffektiva och miljöanpassade samt att de även kan skrotas eller återvinnas på ett säkert sätt.
  • använda processer och arbetsmetoder som minimerar miljöpåverkan.
 
Information om återvinning
För korrekt avfallshantering måste förpackningen deponeras på en återvinningsstation eller hos din återförsäljare. Alla värmepumpar har delar som ska återvinnas. För att få hjälp med det kan du vända dig till din installatör alternativt att du själv åker till återvinningsstationen. Det är viktigt att pumpens kylmedel, kompressorolja och elektronik återvinns på rätt sätt. CTC's övriga produkter ska också återvinnas. Kontakta en installatör om du känner dig osäker på hur återvinningen ska gå till.

Kvalitet

Kvalitet ISO-9001

Vi skapar förtroende hos våra kunder genom att våra produkter håller högsta kvalitet. Kvalitet i allt vi gör från utveckling. produktion, marknadsföring, försäljning, service och support är avgörande för både våra kunder och för oss. Vi skall därför kontinuerligt förbättra vår kvalitet genom att:

  • organisation, kvalitetssystem och arbetssätt löpande omprövas och anpassas till givna behov, erhållna erfarenheter och information från våra kunder och medarbetare och/eller krav från myndigheter.
  • leverera produkter som fungerar i enlighet med specifikation och prestanda, i rätt tid och i rätt mängd.
  • tillgodose eller överträffa kundernas förväntningar och intressen.

 

Ladda hem vår Verksamhetspolicy

Ladda hem våra ISO-certifikat här

Kvalitet

Jobba hos oss

CTC AB är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och finns representerade i ett stort antal länder över hela världen. I bolaget ingår följande varumärken: CTC, Bentone och Turboflame.
Vi är 220 intelligenta och drivna medarbetare som förser världen med hållbara energilösningar. All utveckling och tillverkning sker i Ljungby. Vi arbetar i en miljö med glada och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och högt i tak.

Vi söker alltid ambitiösa medarbetare till CTC. Här får du möjlighet att utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. Vi värdesätter laganda, nyskapande, kundfokus och en vilja att ständigt utvecklas.

Vill du också arbeta för en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och en hållbar framtid?

 

Klicka här för att se alla våra lediga tjänster

Vår historia