Nyheter

Aktuellt från CTC och den expansiva värmepumpsbranschen

CTC växer och det finns mycket spännande att berätta om, inte minst för att v&au...

CTC växer och det finns mycket spännande att berätta om, inte minst för att värmepumpar är en del av lösningen på framtidens utmaningar. 

Utvalda nyheter

2022-08-31

CTC köper grannfastighet och dubblar produktionsytan

Värmepumpstillverkaren CTC fortsätter sin tillväxtresa. För att möta den ökande värmepumpsmarknaden förvärvar företaget grannfastigheten vid huvudkontoret i Ljungby och dubblar produktionsytan.

2022-06-16

Grand Designs-huset fick bergvärme från CTC

Häng med hem till Petra och Jakob som efter flera år äntligen kan njuta i sitt fantastiska egenritade hus med vidunderlig utsikt över skog och vatten. Trevåningshuset värms med bergvärme. 

2022-04-05

Garanti på varmvattnet ingår i köpet hos CTC

Du får 12 års garanti på varmvattenväxlaren. Med CTC kan du vara trygg i att du installerar en av marknadens mest pålitliga värmepumpar. 

2022-04-05

CTC:s värmepumpar utsedda till Bra val 2020

– Folksams tester är noggranna och resultatet är ett kvitto på att vår satsning på kvalitetstänkande och innovation verkligen lönar sig, säger Mats Lindgren, marknads- och försäljningsdirektör på CTC.

2021-08-27

Tystare och mer diskreta luft/vattenvärmepumpar

CTC satte standarden med EcoAir-värmepumparna. Sedan höjdes ribban 2018 med nya 600M-serien: Effektivare, tystare och med diskret design. 

2022-02-08

Glöm inte ROT-avdrag när du installerar värmepump

Du får göra rotavdrag när du installerar värmepump eller värmepanna. Avdraget är lite olika stort beroende på om det handlar om bergvärme, jordvärme, luft/vattenvärmepump eller en värmepanna.

En smart serie värmepumpar

Internetuppkoppling som standard, ny design, integrerad touchdisplay och flexibel brineanslutning är några av nyheterna. 

Så mycket sparar du med värmepump!