CTC och Svff förlänger partnerskapet

CTC och Svff förlänger partnerskapet

CTC fortsätter som officiell partner till Svenska Fotbollförbundet. Det nya samarbetsavtalet löper fram till och med 2025 och gäller både dam- och herrlandslaget.

– Vi är stolta och glada över att ha ett långsiktigt samarbete med Svenska Fotbollförbundet. Inte minst i år när vi har ett stort mästerskap att se fram emot, då damerna spelar VM i Australien och Nya Zeeland, säger Mats Lindgren, CTC:s marknads- och försäljningsdirektör.

Partner sedan 2019

CTC har varit officiell partner till Svenska Fotbollförbundet sedan 2019. Att CTC stödjer svensk fotboll innebär bland annat att CTC framöver kommer att synas på damlandslagets matcher på Gamla Ullevi i Göteborg och herrlandslagets matcher på Friends Arena i Solna.

– Fotbollen bidrar med en mängd positiva effekter i samhället, varje dag. Inte minst fyller fotbollen en viktig funktion för barn och unga och vi tror på budskapet att alla är välkomna in i den varma gemenskapen, säger Mats Lindgren.

"Intresset ökar hela tiden"

– Vi på Svenska Fotbollförbundet är väldigt glada att CTC väljer att förlänga vårt samarbete i ytterligare tre år. Nio av tio föräldrar till barn som spelar fotboll upplever att sporten har en positiv effekt på barnens fysiska och psykiska välmående. Intresset för vårt Damlandslag ökar hela tiden och det är därför extra roligt att CTC nu även kommer synas i samband med damlandslaget, säger Johan Cederbrant, key account manager, Svenska Fotbollförbundet.

Ingen annan sport engagerar så många som fotboll. Det finns drygt 3 000 föreningar med sammanlagt en halv miljon spelare i Sverige, och varje dag spelas det runt 1 400 fotbollsmatcher.

Värme som gör skillnad

CTC grundades redan 1923 och har i år försett sina kunder med värme och varmvatten i 100 år. Företaget ingår i Enertech AB och är en av Europas ledande tillverkare av värmepumpar och inomhusmoduler. All utveckling och tillverkning sker i Ljungby. 

För mer information, kontakta gärna:

Mats Lindgren, marknads- och försäljningsdirektör CTC Enertech, mats.lindgren@enertech.se
Johan Cederbrant, key account manager, Svenska Fotbollförbundet, johan.cederbrant@svenskfotboll.se

Publicerat: 2023-02-01