Automatik i nya värmepumpar och inomhusmoduler

Automatik i nya värmepumpar och inomhusmoduler

– Produkterna fick ny design, ny display och en mycket hög finish. Med innovativa lösningar och modern design höjde vi standarden rejält, säger Ulf Göthenqvist, försäljningschef på CTC.

Hösten 2020 lanserades en ny serie värmepumpar och inomhusmoduler som tog bekvämligheten till en ny nivå. Med sin stilrena design blev värmepumpen en självklar del av inredningen i såväl hemmiljön som i den större fastigheten.
 
Den inbyggda automatiken är klimatstyrd och tar hänsyn till både inne- och utomhustemperatur. 

– Tack vare värmepumpens nya integrerade touchdisplay justerar du enkelt såväl värme som varmvatten och hämtar smart information om driften, säger Ulf Göthenqvist.

Fördelar med de nya produkterna

  • Ny modern design och en mycket hög finish
  • Ny integrerad touchdisplay
  • Flexibel brineanslutning
  • Nytt gränssnitt för enklare navigering
  • Internetuppkoppling som standard
  • Spegling av display i hemnätverk, via surfplatta, mobil m.m.
  • Framtidssäkrade för anslutning mot Alexa, Google Home m.m.

Följande produkter lanserades 2020

CTC GSi 600 är varvtalsstyrda bergvärmepumpar som bygger på den tidigare succéserien CTC GSi och släpps i tre modeller: CTC GSi 608, 612 och 616.

 
CTC GS 600 är en utveckling av populära CTC GS-serien och släpps i två modeller: CTC GS 606 och 608.

CTC EcoZenith i360 är en utveckling av inomhusmodulen CTC EcoZenith i350 som blivit både bättre och snyggare. Släpps i två modeller: CTC EcoZenith i360L och i360H.

CTC EcoVent i360F är ett nytt snyggt, smart och snålt koncept för hus med frånluftsvärme. CTC EcoVent i 360F som kan spara upp till 30 procent mer än en traditionell frånluftsvärmepump.

CTC EcoLogic M och L, avancerad värmepumpsstyrning som bygger vidare på den beprövade CTC EcoLogic och släpps i två olika modeller.
 
 
 

Publicerat: 2020-09-28