Garanti på varmvattnet ingår i köpet hos CTC
NYHETER

Garanti på varmvattnet ingår i köpet hos CTC

Du får 12 års garanti på varmvattenväxlaren. Med CTC kan du vara trygg i att du installerar en av marknadens mest pålitliga värmepumpar. 

– Kvalitet och produktutveckling går alltid hand i hand på CTC. Genom att lämna 12 års varmvattengaranti blir våra värmepumpar ett ännu tryggare val, säger Ulf Göthenqvist, försäljningschef på CTC.

Garantin avser eventuellt läckage i varmvattenvärmeväxlaren och omfattar följande produkter: 

Beprövad teknik

Att varmvattnet ska räcka till husets behov är självklart, och det är viktigt att ställa rätt krav på en värmepump. Alla CTC:s inomhusprodukter har utrustats med en väl beprövad teknik för varmvattenproduktion.

– En ny värmepump innebär en relativt stor investering. Väljer du en värmepump med en bra grundtrygghet kan du vara säker på att du investerar i en lösning som ger låga energikostnader utan bekymmer i många år framöver. 
 

Publicerat: 2022-04-05

2022-04-05

CTC:s värmepumpar utsedda till Bra val 2020

– Folksams tester är noggranna och resultatet är ett kvitto på att vår satsning på kvalitetstänkande och innovation verkligen lönar sig, säger Mats Lindgren, marknads- och försäljningsdirektör på CTC.

2021-08-02

Effektiv inomhusmodul ger mycket varmvatten

Modellen CTC EcoZenith i350 uppdaterades redan 2017 och var då en av de mest effektiva inomhusmodulerna på marknaden. 

2018-10-15

Bergvärmepumpen för stora hus och fastigheter

Modellen, CTC GSi 16, passar utmärkt även i stora fastigheter.– Under ett år ger den drygt fem gånger så mycket energi som den förbrukar, säger Mats Lindgren, marknads- och försäljningsdirektör på CTC.