Vi tipsar om förbättrad värmeekonomi

2017-10-09

Den 27–29 oktober deltar CTC på mässan Hem, villa & bostadsrätt i Göteborg tillsammans med en av våra återförsäljare, Svensk Villavärme AB. Många goda tips och råd samt ett fint mässerbjudande utlovas.

– Alla är såklart välkomna men kanske framför allt villaägare som funderar på att förbättra sitt värmesystem. Vi har svensktillverkade produkter av högsta kvalitet som passar de flesta bostäder. Vi har dessutom ett fint mässerbjudande om man besöker vår monter, säger Linus Tibratt, säljare på CTC.

Vad kommer ni att visa på mässan?
– Vi kommer att visa höstens produktnyheter. CTC EcoVent i350F, en frånluftslösning som värmer och ventilerar huset, sänker driftskostnader och gör att man slipper oljud inne. GS 6-8 som är marknadens mest prisvärda bergvärmepumpar. Samt våra storsäljare CTC EcoAir 510M och CTC GSi 12.

Vad ser du själv fram emot på mässan?
– Det är alltid spännande att träffa kunder och få möjlighet att rekommendera en lösning efter just deras önskemål och behov. Det brukar dyka upp en hel del kluriga frågor från bostadsägare som vi gärna besvarar. Det är också roligt som representant för CTC att sälja ihop med återförsäljaren. I det här fallet Svensk Villavärme AB.
 
Välkommen till mässan, du hittar oss i Svensk Villavärmes monter B02:20. Platsen är Svenska Mässan i Göteborg.

Läs mer på http://goteborg.hemochvilla.se.