Räkna ut: Så mycket kan du spara med värmepump

Räkna ut: Så mycket kan du spara med värmepump

2019-02-11

Som villaägare är ditt värmesystem och utgifterna runt det något som kan kännas krångligt. Men via CTC är det både enkelt att skaffa värmepump – och få inblick i utgifterna.

Det första steget närmare en billigare uppvärmning av ditt hem är att boka ett kostnadsfritt hembesök av en installatör. Då får du hjälp med allt från besiktning och offerter tills dess att den nya värmepumpen är installerad och klar.

Redan innan hembesöket kan du här på vår webbplats räkna ut hur mycket pengar din värmepump kommer att kunna spara. Du får även hjälp med att välja rätt värmepump för just dig och din villa.

Gör en snabbkalkyl och ta reda på hur mycket du kan spara
.


En investering både för plånboken och klimatet

Med en värmepump från CTC behöver du inte fundera på hur du ska anpassa den efter klimatet utomhus. Produkterna anpassar sig nämligen automatiskt efter huset och dess effektbehov. På så sätt sparar du pengar i uppvärmningskostnader och får en skön värme hemma.

Du sparar inte bara pengar genom installationen av en värmepump – miljövinsterna blir också stora. För varje 10 000 kWh som sparas in på el minskar du dina koldioxidutsläpp med 1 600 kilo. Det motsvarar hela 1 000 mil per år med flyg eller 615 mil per år med bil.

Intresserad av att köpa värmepump från CTC? Se våra produkter här.

Artikeln har även publicerats i en längre version på Hemnet.se.