"CTC´s värmepumpar enkla att koppla in"

"CTC´s värmepumpar enkla att koppla in"

Det säger Tommy Sandström, VVS-montör RörCenter i Ljungby.
– Plus att det är aldrig några problem med dem.

Hitta en CTC Partner nära dig >>

Tommy Sandström arbetar som VVS-montör på RörCenter i Ljungby AB och delar gärna med sig av sin erfarenhet av CTC som värmepumpsleverantör. 

Tommy Sandström har jobbat på RörCenter länge och trivs med sina varierade arbetsuppgifter, säger han. Det handlar om service-, reparationsjobb och nyinstallationer. En del av nyinstallationerna rör värmepumpar.

Värmepump kräver fackmannamässig installation

– Kunderna använder sig av VVS-montörer för att installationerna ska bli fackmannamässigt utförda. Värmepumpen kopplas till energikällan och sen installerar man varmt och kallt vatten samt till-lopp och retur till radiatorkretsen, berättar Tommy.

Supporten på CTC fungerar jättebra

Tommy Sandström

Olika leverantörer av värmepumpar

Han har genom åren installerat värmepumpar av vitt skilda fabrikat. Det är kunden som väljer. När installationerna rör värmepumpar från CTC innebär det alltid en smidig arbetsgång för Tommy Sandström, säger han:
 
– CTC´s värmepumpar är väldigt enkla att koppla in eftersom alla anslutningar sitter lättåtkomligt och alla kablar är framdragna. Det medföljer även en bra handbok och displayen är lättöverskådlig. Och värmepumparna går alltid igång vid första uppstarten.

Så fungerar en luft/vattenvärmepump >>

Prata med specialist

 De få gånger som Tommy har behövt kontakta CTC´s support, har bemötandet och vägledningen varit bästa tänkbara.
– Supporten på CTC fungerar jättebra. Man kopplas direkt till personal som är specialutbildad på de olika produkterna. På så vis får man rätt hjälp från första stund. 

Publicerat: 2022-12-12