CTC´s värmepumpar är enkla att koppla in och fungerar alltid felfritt vid första uppstarten

CTC´s värmepumpar är enkla att koppla in och fungerar alltid felfritt vid första uppstarten

2017-06-19

RörCenter i Ljungby AB är CTC Partner sedan många år tillbaka. En av företagets VVS-montörer är Tommy Sandström, som lovordar CTC´s värmepumpar och support.

Tommy Sandström arbetar som VVS-montör på RörCenter i Ljungby AB. Han har varit företaget troget i över tio år och trivs med sina varierade arbetsuppgifter som allt som oftast utgörs av service- och reparationsjobb samt nyinstallationer. En del av nyinstallationerna rör värmepumpar.
 
Fackmannamässig installation
– Kunderna använder sig av VVS-montörer för att installationerna ska bli fackmannamässigt utförda. Värmepumpen kopplas till energikällan och sen installerar man varmt och kallt vatten samt tillopp och retur till radiatorkretsen, berättar Tommy.

Tommy installerar värmepumpar av vitt skilda fabrikat, beroende på vad kunden ifråga har valt att satsa på. När installationerna rör värmepumpar från CTC innebär det i praktiken en smidig arbetsgång.
 
– CTC´s värmepumpar är väldigt enkla att koppla in eftersom alla anslutningar sitter lättåtkomligt och alla kablar är framdragna. Det medföljer även en bra handbok och displayen och dess meny är lättöverskådliga. Och inte minst: värmepumparna går alltid igång vid första uppstarten och det är aldrig några problem med dem, förklarar Tommy.
 
Bästa tänkbara support
De få gånger som Tommy har behövt kontakta CTC´s support, har bemötandet och vägledningen varit bästa tänkbara.
– Supporten fungerar jättebra. Man kopplas direkt till personal som är specialutbildade på de olika produkterna. På så vis får man precis rätt hjälp från första stund, berömmer Tommy.