CTC rekryterar och expanderar i Ljungby

CTC rekryterar och expanderar i Ljungby

2021-03-29

CTC behöver rekrytera ett femtontal nya medarbetare för att möta tillströmningen av nya kunder både i Sverige och utomlands. Kanske söker vi just dig?

Läs mer om våra lediga tjänster >>

– Vi ser en stor efterfrågan av våra produkter både i Sverige och på exportmarknaden. Den stora övergången till fossilfri uppvärmning pågår för fullt i Sverige, men inleds nu på allvar i andra europeiska länder. Det är här som vi ser en stor tillväxtpotential, säger Helene Richmond, vd Enertech.

CTC Enertech växte ordentligt förra året och har en ambitiös tillväxtplan även i år. Vi söker bland annat medarbetare inom utveckling, projekt och försäljning. Allt från utvecklingsingenjörer och produktutvecklare till produktionsledare, supportmedarbetare och säljare på exportsidan.

– Målsättningen är att växa långsiktigt med egna varumärken och fortsätta ha en stark egen produktutveckling och produktion. Därför behöver vi rekrytera brett på många olika avdelningar. Vi söker ambitiösa, duktiga medarbetare som vill vara med och föra ut våra hållbara och innovativa värmelösningar i världen, säger Helene Richmond.

Om CTC / Enertech

CTC grundades 1923 och vi har försett kunder med värme och varmvatten i snart 100 år. Företaget ingår tillsammans med flera bolag i Enertech AB och är en av Europas ledande tillverkare av värmepumpar och inomhusmoduler. All utveckling och tillverkning sker på huvudkontoret i Ljungby. Företaget har cirka 250 anställda.