Dags att byta värmepump?
Vi gör bytet enklare för dig.

CTC GSi 608 är en toppmodern och högpresterande bergvärmepump som automatiskt anpassar sig efter ditt befintliga borrhål. CTC GSi 608 passar perfekt för den mindre villan vid byte till ny värmepump.
Dessutom är den utrustad med EnergyFlex och förberedd för framtiden oavsett om du väljer solenergi, vedpanna eller någon annan energikälla. En perfekt kombination för dig som vill sänka dina energikostnader samtidigt som du gör en insats för klimatet.

Klarar din värmepump en vinter till?

Värmepumpar är byggda för att tryggt och säkert leverera värme och varmvatten år efter år. Men till slut kommer dagen då värmepumpen trots allt måste bytas ut.

Om du är osäker på om din gamla värmepump fortfarande håller måttet rekommenderar vi att du anlitar en installatör för ett servicebesök. Installatören går då igenom din värmepumps prestanda och funktioner, och undersöker om allt fungerar på bästa sätt.
Utifrån besöket kan du besluta om det är ekonomiskt fördelaktigt att fortsätta serva och reparera – eller dags att byta ut din värmepump mot en ny, effektivare sådan.

Glöm inte att tänka långsiktigt när du fattar ditt beslut. Kommer ni att bygga ut? Finns det planer på att bli fler i familjen? Det är viktiga frågor att ta hänsyn till.

Hur går utbytet egentligen till?
Du kan spara både pengar och energi på att investera i en ny modern lösning. Om du bestämt dig för att utnyttja ditt befintliga borrhål går installationen smidigt. I praktiken går det till så att du tar bort den gamla bergvärmepumpen och ansluter den nya.
För goda råd och hjälp med att fatta rätt beslut, kontakta närmaste CTC-återförsäljare.
CTC GSi 608 den ultimata utbytespumpen

CTC GSi 608 den ultimata utbytespumpen

När du investerar i en värmepump från CTC kan du vara trygg med att du installerar en av marknadens mest pålitliga och långlivade värmepumpar. All utveckling och tillverkning sker i vår egen fabrik i Småland där kvalitetstänkande och innovation går hand i hand. CTC – Svensk kvalitet sedan 1923.

  • Kan styra två värmesystem
  • All inclusive, det mesta är standard
  • Enkel att installera
  • Styrs via mobilen med appen myUplink CTC
  • Högsta energiklass A+++
  • Producerar över 300 liter varmvatten
  • Mycket hög prisvärmefaktor: SCOP 5,5
  • Mycket tystgående 36 dB(A)

Läs mer om CTC GSi 608

Ja, jag vill gärna veta mer om utbytespumpen CTC GSi 608

Boka ett hembesök – Första steget till en bättre värmeekonomi

Vad kul att du valt att ta första steget mot en bättre värmeekonomi. När du väljer en värmepump från CTC väljer du även en proffsig installation och många bekymmersfria år framöver. Det betyder att du kan ägna din tid åt saker du hellre gör – du får frihet att välja själv!

Fyll i din information för att boka ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hitta återförsäljare

Våra partners

Hitta återförsäljare

Hitta servicefirma