CTC rekryterar och expanderar i Ljungby
NYHETER

CTC rekryterar och expanderar i Ljungby

CTC behöver rekrytera ett femtontal nya medarbetare för att möta tillströmningen av nya kunder både i Sverige och utomlands. Kanske söker vi just dig?

Lediga tjänster >>

– Vi ser en stor efterfrågan av våra produkter både i Sverige och på exportmarknaden. Den stora övergången till fossilfri uppvärmning pågår för fullt i Sverige, men inleds nu på allvar i andra europeiska länder. Det är här som vi ser en stor tillväxtpotential, säger Helene Richmond, vd Enertech.

Stark tillväxt

CTC Enertech växte ordentligt förra året och har en ambitiös tillväxtplan även i år. Vi söker bland annat medarbetare inom utveckling, projekt och försäljning. Allt från utvecklingsingenjörer och produktutvecklare till produktionsledare, supportmedarbetare och säljare på exportsidan.

– Målsättningen är att växa långsiktigt med egna varumärken och fortsätta ha en stark egen produktutveckling och produktion. Därför behöver vi rekrytera brett på många olika avdelningar. Vi söker ambitiösa, duktiga medarbetare som vill vara med och föra ut våra hållbara och innovativa värmelösningar i världen, säger Helene Richmond.

Om CTC och Enertech-koncernen

CTC grundades 1923 och vi har försett kunder med värme och varmvatten i snart 100 år. Företaget ingår tillsammans med flera bolag i Enertech AB och är en av Europas ledande tillverkare av värmepumpar och inomhusmoduler. All utveckling och tillverkning sker på huvudkontoret i Ljungby. Företaget har cirka 250 anställda.

Publicerat: 2021-03-29

2022-04-05

Garanti på varmvattnet ingår i köpet hos CTC

Du får 12 års garanti på varmvattenväxlaren. Med CTC kan du vara trygg i att du installerar en av marknadens mest pålitliga värmepumpar. 

2019-11-25

Helene Richmond ny VD för Enertech AB

Helene Richmond tillträdde i november 2019 som ny VD på Enertech AB och koncernchef för Enertech Group. Helene Richmond är civilingenjör och kommer närmast från SKF i Göteborg, där hon arbetat internationellt i olika ledande befattningar inom försäljning och marknadsstrategi.

2022-04-05

CTC:s värmepumpar utsedda till Bra val 2020

– Folksams tester är noggranna och resultatet är ett kvitto på att vår satsning på kvalitetstänkande och innovation verkligen lönar sig, säger Mats Lindgren, marknads- och försäljningsdirektör på CTC.